Da jeg for et lille år siden begyndte arbejdet på Selvbruner Shop.dk gjorde jeg mig lidt overvejelser om, hvor mange penge jeg skulle kaste efter varelager for det kunne jo ende med at blive en fiasko og jeg er generelt lidt forsigtig med investeringer når jeg næsten ingen fornemmelse har af responsen.

Derfor besluttede jeg at købe de vigtigste produkter, hvor jeg var ret sikker på de kunne afsættes – Det var det kun 40-50 % af alle produkterne jeg havde i tankerne.

Og det lille trick…

De sidste 50-60 % oprettede jeg også i shoppen men jeg købte dem ikke. Dog fandt jeg butikker/online shops hvor jeg kunne købe dem hvis der skulle komme en ordre og jeg var nødt til at levere produktet selvom jeg ikke tjente noget på det.

Dog satte jeg priserne på de produkter jeg ikke havde relativt højt og det gjorde så at antallet af ordre på produkter som jeg reelt ikke havde var meget få.

På den måde kom jeg i gang med et ca. 50 % billigere varelager og det virker måske lidt forkert overfor den “almene forbruger”, men jeg synes bare SÅ OFTE man læser unge iværksættere som er meget usikre eller har meget lille kapital til rådighed og på samme måde ville jeg gerne lægge lidt forsigtigt ud for man kan hurtigt bruge rigtig mange penge på fx kosmetik/selvbruner produkter hvor der i mange tilfælde skal købes forholdsvis store mændger.

Man kunne selvfølgelig også bare starte med de produkterne man reelt har, men det synes jeg personligt ville se for tamt ud. Så ville udvalget ved åbning have været under 15 forskellige produkter.

I dag har jeg alle produkterne på lager og jeg køber løbende flere og flere ind men det er stadig et lille lager :-)