Instagram
Nyeste indlæg
 

Sådan kom jeg 50 % billigere i gang med selvbruner-shop

03 maj Sådan kom jeg 50 % billigere i gang med selvbruner-shop

Da jeg for et lille år siden begyndte arbejdet på Selvbruner Shop.dk gjorde jeg mig lidt overvejelser om, hvor mange penge jeg skulle kaste efter varelager for det kunne jo ende med at blive en fiasko og jeg er generelt lidt forsigtig med investeringer når jeg næsten ingen fornemmelse har af responsen.

Derfor besluttede jeg at købe de vigtigste produkter, hvor jeg var ret sikker på de kunne afsættes – Det var det kun 40-50 % af alle produkterne jeg havde i tankerne.

Og det lille trick…

De sidste 50-60 % oprettede jeg også i shoppen men jeg købte dem ikke. Dog fandt jeg butikker/online shops hvor jeg kunne købe dem hvis der skulle komme en ordre og jeg var nødt til at levere produktet selvom jeg ikke tjente noget på det.

Dog satte jeg priserne på de produkter jeg ikke havde relativt højt og det gjorde så at antallet af ordre på produkter som jeg reelt ikke havde var meget få.

På den måde kom jeg i gang med et ca. 50 % billigere varelager og det virker måske lidt forkert overfor den “almene forbruger”, men jeg synes bare SÅ OFTE man læser unge iværksættere som er meget usikre eller har meget lille kapital til rådighed og på samme måde ville jeg gerne lægge lidt forsigtigt ud for man kan hurtigt bruge rigtig mange penge på fx kosmetik/selvbruner produkter hvor der i mange tilfælde skal købes forholdsvis store mændger.

Man kunne selvfølgelig også bare starte med de produkterne man reelt har, men det synes jeg personligt ville se for tamt ud. Så ville udvalget ved åbning have været under 15 forskellige produkter.

I dag har jeg alle produkterne på lager og jeg køber løbende flere og flere ind men det er stadig et lille lager :-)

 

Kristoffer Hjerrild
kontakt@kristoffer-hjerrild.dk

Jeg arbejder til dagligt med MagentoXperten.dk, hvor vi laver komplette Magento webshop løsninger. Derudover arbejder jeg med Winkwink.dk som er en af Danmarks førende sexshops med sexlegetøj og lingeri

11 Kommentarer
 • Anders Helbo
  Udgivet 19:24h, 03 maj

  Smart fidus. Havde jeg slet ikke tænkt på. Må jeg huske, når jeg skal oprette webshop… Har bare ikke fundet det rigtige produkt endnu, men det kommer nok!

 • Bruno
  Udgivet 19:40h, 03 maj

  Hvad så med leveringstiden blev den ikke alt for lang, hvis du skulle vente på at få det hjem du ikke havde ?

 • Kristoffer Hjerrild
  Udgivet 20:09h, 03 maj

  Hehe jep det er lidt smart :-) Det gør det bare lidt mere overkommeligt for mange..

 • Jonathan
  Udgivet 01:43h, 13 maj

  Super smart måde at gøre det på. Klart også noget, som jeg vil bruge på min webshop

 • Sadeq A.
  Udgivet 16:26h, 13 juni

  Det er smart, men den ville ikke gå i tøjbranchen. Så ville man nok få en besked fra en advokat fra tøjmærket eller en af forhandlerne :)

 • Jan Elmar Sørensen
  Udgivet 07:09h, 13 december

  Et rigtigt godt tip :)

  Sender du selv pakkerne eller benytter du et lagerhotel i Tyskland?

 • Kristoffer Hjerrild
  Udgivet 07:18h, 13 december

  Så lidt :-)

  Du kan se mere her http://kristoffer-hjerrild.dk/sa-vi-faerdige-med-at-pakke-pa-selvbruner-shop-dk/

  Vi bruger logistik firma i tyskland..

  Hvordan går det med dig?

 • Jan Elmar Sørensen
  Udgivet 08:07h, 13 december

  Jeg har startet runnivers.dk op. Bruger et lagerhotel i Danmark, men det er sku dyrt. Der er ikke mange kroner tilbage, når alle udgifter er betalte.

  Overvejer derfor at kigge mod Tyskland, hvis priserne er billigere og leveringstiden er den samme.

  Har du et link til DK Data? Kan ikke finde dem på Google.

 • Andreas
  Udgivet 18:06h, 13 marts

  Hej.

  Du skriver at: De sidste 50-60 % oprettede jeg også i shoppen men jeg købte dem ikke. Dog fandt jeg butikker/online shops hvor jeg kunne købe dem hvis der skulle komme en ordre og jeg var nødt til at levere produktet selvom jeg ikke tjente noget på det.

  Kunne man forstile sig at der var salg i hvis man gjorde på en anden måde f.eks

  At kunden forudbestille en vare og giver slags 20% på at kunden vælger denne løsning

 • rene
  Udgivet 15:54h, 24 september

  Genialt helt sikkert noget jeg ville bruge på mit site..

 • Kristoffer Hjerrild
  Udgivet 09:26h, 25 september

  Så lidt og Andreas’ forslag er da heller ikke helt dumt :-)

Skriv kommentar