Instagram
Nyeste indlæg
 

Om Kristoffer Hjerrild

Kristoffer1Mit navn er Kristoffer Nikolaj Hjerrild Ovesen og jeg er iværksætter og har været det siden 2005 og siden 2009 har jeg været iværksætter på fuld tid.

Lille biografi af mit iværksætterliv :-)

Jeg kommer fra Risskov, Århus og er fra 1990. Jeg har altid drømt om at være selvstændig og jeg startede i 2005, hvor jeg gik i krig med mit første projekt og siden da har jeg været involveret i både succesfulde virksomheder men også mindre succesfulde :-)

Salg af spil

Mit første lille projekt var videresalg af ps2-ps3 spil som jeg startede med i 2005. Jeg købte dem ofte i england og solgte på gul og gratis + dba. Priserne på spil i dk var dengang rigtig høje så der var faktisk lidt at tjene på det ☺ Videresalg af spil kørte lidt on/off i ca. 3 år og så stoppede jeg da avancerne blev mindre med tiden + jeg ville prøve noget andet.

Affiliate side

Jeg  besluttede i 2008 at åbne et forumedia.dk som var et forum som skulle tjene sine penge via affliate og adsense. Jeg lavede det med Mark fra Handelsgymnasiet, men det gik ret hurtigt skævt da han desværre hurtigt gav op da der ikke rigtig kom penge i kassen. Derefter fortsatte jeg selv yderligere et par måneder men gav op da der simpelthen ikke kom penge i kassen da besøgstal ikke var højt nok. Problemet var i hovedtræk at forummet var for bredt med både film, spil og musik. Derudover er et forum nok heller ikke det nemmeste at starte med da det er rigtig hårdt arbejde at få op at køre.

Hjemmeside bureau

i 2009 ville jeg gerne åbne en hjemmeside/shop men hvad skulle jeg tilbyde/sælge? Og det virkede også helt uoverskueligt at betale en masse penge for en hjemmeside/webshop på daværende tidspunkt.. Så jeg prøvede at arbejde lidt med hjemmesider, design og pludselig havde jeg lært at lave simple logoer og begyndte at tilbyde det til andre med firmaet logoX.dk. Det gik ok men jeg fandt hurtigt ud af konceptet var for smalt kun med logo’er så jeg gik i gang med at læse hvordan man laver hjemmesider. Jeg faldt over webshop systemet Magento og efter nogle uger havde jeg lært ”the basics”. Lidt tid efter solgte jeg min første shop opgave for 8000,- og det var altså mange penge på daværende tidspunkt.

Jeg besluttede at jeg ville lave det med andre så jeg tog fat i Daniel Skov Jacobsen og Frederik Grønholdt Petersen fra Handelsgymnasium og fortalte dem om det og vi satte os sammen. Vi blev enige om at gå videre med det og billigmagento.dk var født. Det var rigtig spændende men nøj hvor var vi dårlige i starten til at lave hjemmesider. Vi fik egentlig ok med opgaver, men vi kunne ikke løse dem ret godt da de mindste specifikke krav til hjemmesiden kom måtte vi bruge flere timer på at løse det da vi ingen ide havde.. Så det blev mange timers arbejde for selv nogle af de mest simple opgaver men det blev nemmere og nemmere med tiden.

Blog bureau

Efter jeg havde startet min blog i 2009 og samtidig vidst hvordan man lavede hjemmesider tænkte jeg at jeg ville lave et søsterfirma til min webshop virksomhed så jeg startede blogeksperten.dk som blev super populært og jeg fik rigtig mange opgaver på wordpress blogs.

Longboard-shoppen.dk & Funkyskins

I 2010 åbnede jeg åbnede sammen med en ny Mark Longboard-Shoppen.dk. Mark havde fundet en dropshipping leverandør til longboards(stor variant af skateboard) og det lød jo super spændende men vi havde glemt en ret væsentlig ting… Nemlig at regne ordentlig efter for vi fandt ud af avancerne var ret små og det gjorde at der skulle omsættes for rigtig meget før det kunne mærkes.

Derudover gik vores samarbejde af sporet og jeg købte Mark’s andel og videresolgte shoppen kort efter.

Det andet webshop projekt var Funkyskins.dk med Alexander Langhede. Alexander kontaktede mig fordi han havde købt webshoppen funkyskns.com med skins til laptops, mobiler osv. Og det så faktisk rigtig interessant ud. Især fordi avancerne var rigtig fornuftige. Dog viste det sig at vores samarbejde slet ikke fungerede da vi nok begge havde været for hurtige til at sige ja før vi egentlig kendte hinanden og vidst vi kunne arbejde sammen.

Jeg solgte min andel af Funkyskins.dk 3-4 måneder senere.

Flyttede til Tyskland

I 2010 flyttede jeg til Tyskland da jeg begyndte på en videregående uddannelse men droppede ud hurtigt.Jeg blev dog boende og arbejdede fuldtid på at arbejde videre på mine projekter.

Billigmagento = Magentoxperten

Som tiden gik blev det sværere og sværere at opretholde et effektivt arbejdsflow i billigmagento.dk. Der var flere faktorer bla. At jeg var flyttet fra århus og det gjorde at jeg i sommeren 2011 hoppede ud af billigmagento.dk for i stedet for at åbne Magentoxperten.dk som i dag er en rigtig god forretning hvor vi alt er 7 mand nu så vi ved hvordan man laver en Magento webshop.

Selvbruner-Shop.dk

i 2011 åbnede jeg selvbruner-shop.dk og det var faktisk en ganske fin niche shop men efter ca. 1,5 år fik jeg en ok pris for shoppen og solgte den.

Underwear4men.dk

I 2011 startede Underwear4men.dk men blev først åbnede i 2012. Shoppen sælger fashion undertøj. Fx boxershorts, sokker, undertrøjer.

Sexshop.dk

I 2012 blev jeg medejer af Sexshop.dk

Winkwink.dk

I 2013 åbnede jeg Danmarks nye eksklusive sexshop hvor der er stort udvalg af sexlegetøj.

 

Som du kan se har jeg i en ung alder allerede prøvet rigtig mange forskellige ting og måske jeg også har været lidt for hurtig til at gå i gang med nogle af projekterne eller givet op for hurtigt. Årsagerne kan være mange men de har alle været med til at hjælpe mig til hvor jeg er i dag som iværksætter så jeg tager det kun positivt selvom halvdelen af projekterne ikke har været overskudsgivende.