I dag synes jeg vi skal skal snakke om, hvorfor det kan være godt, at man ikke altid tænker direkte på hvordan man tjener penge.

Grunden til at jeg vil ind på dette emne er at jeg synes man ofte ser på fx Amino at der er mange unge som skriver noget lignende ”Jeg vil gerne tjene penge nu, Hvordan?”, ”Hvordan kan man tjene passivt” osv.

Derudover får jeg efterhånden også et par mails til tider hvor der bliver spurgt noget lignende.

Jeg synes selvfølgelig det er fint at tænke sådan men nogle gange må man lige tage en ”slapper” og starte med at sætte sig ind i tingene eller på en anden måde indirekte skabe en aktivitet som kan give penge i sidste ende.

Mentor, blogs og hjemmesider kan være en start

Et eksempler på dette kunne være blogs som kan give dig omtale og evt. Senere hen et job, indirekte trafik, omtale og indtjening til dine andre projekter eller lignende. Jeg har i hvert fald erfaret at jeg er kommet i snak men mange flere og det har givet mig en hel masse viden som kan bruges senere hen.

Et andet eksempel kunne være at finde en mentor og prøve at få praktiseret hvordan man gør hvad så du kan få tilstrækkelig viden til det du er ude efter. Det kunne være at du gerne ville starte en webshop og så kunne det være smart at kontakte nogle webshopejere og evt. Arbejde gratis for dem i en periode så du kunne få tilstrækkelig viden til at åbne din egen en dag. Derudover vil du nok også få et større netværk.

Et sidste eksempel kunne være at starte noget som måske ikke rigtig kunne give en indtægt i starten men i stedet give erfaringer og omtale. Et eksempel kunne være et forum eller anden form for hjemmeside.

Det er jo bare en mulighed, I sidste ende skal det hele jo give penge :)

Jeg ser selvfølgelig ikke at dette altid er vejen til succes men jeg synes det er vigtigt lige at tage det til overvejelse da du kan få skabt så meget værdi i dit liv som iværksætter ved at tænke lidt i andre baner ind ”Jeg vil have penge nu”, ”hvad skal jeg sælge for at tjene penge”.

Da jeg startede min blog for et lille år siden tænkte jeg egentlig ikke sådan vandvittig meget over om den kunne give penge nu her, senere eller ovehovedet. Det som var vigtigt, var nok for mig at prøve det og derudover blive lidt mere synlig. Jeg kunne nemlig godt mærke, at jeg ønskede at være mere fremhævet og så tænkte jeg at en blog var en god ide da det jo godt kan kaldes  en form for ”udvidet visitkort”.

Så husk! Erfaring og viden kan gå hen og give formuen til sidst ;)