Instagram
Nyeste indlæg
 

Du skal ikke altid tænke direkte indtjening!

krispro

24 sep Du skal ikke altid tænke direkte indtjening!

I dag synes jeg vi skal skal snakke om, hvorfor det kan være godt, at man ikke altid tænker direkte på hvordan man tjener penge.

Grunden til at jeg vil ind på dette emne er at jeg synes man ofte ser på fx Amino at der er mange unge som skriver noget lignende ”Jeg vil gerne tjene penge nu, Hvordan?”, ”Hvordan kan man tjene passivt” osv.

Derudover får jeg efterhånden også et par mails til tider hvor der bliver spurgt noget lignende.

Jeg synes selvfølgelig det er fint at tænke sådan men nogle gange må man lige tage en ”slapper” og starte med at sætte sig ind i tingene eller på en anden måde indirekte skabe en aktivitet som kan give penge i sidste ende.

Mentor, blogs og hjemmesider kan være en start

Et eksempler på dette kunne være blogs som kan give dig omtale og evt. Senere hen et job, indirekte trafik, omtale og indtjening til dine andre projekter eller lignende. Jeg har i hvert fald erfaret at jeg er kommet i snak men mange flere og det har givet mig en hel masse viden som kan bruges senere hen.

Et andet eksempel kunne være at finde en mentor og prøve at få praktiseret hvordan man gør hvad så du kan få tilstrækkelig viden til det du er ude efter. Det kunne være at du gerne ville starte en webshop og så kunne det være smart at kontakte nogle webshopejere og evt. Arbejde gratis for dem i en periode så du kunne få tilstrækkelig viden til at åbne din egen en dag. Derudover vil du nok også få et større netværk.

Et sidste eksempel kunne være at starte noget som måske ikke rigtig kunne give en indtægt i starten men i stedet give erfaringer og omtale. Et eksempel kunne være et forum eller anden form for hjemmeside.

Det er jo bare en mulighed, I sidste ende skal det hele jo give penge :)

Jeg ser selvfølgelig ikke at dette altid er vejen til succes men jeg synes det er vigtigt lige at tage det til overvejelse da du kan få skabt så meget værdi i dit liv som iværksætter ved at tænke lidt i andre baner ind ”Jeg vil have penge nu”, ”hvad skal jeg sælge for at tjene penge”.

Da jeg startede min blog for et lille år siden tænkte jeg egentlig ikke sådan vandvittig meget over om den kunne give penge nu her, senere eller ovehovedet. Det som var vigtigt, var nok for mig at prøve det og derudover blive lidt mere synlig. Jeg kunne nemlig godt mærke, at jeg ønskede at være mere fremhævet og så tænkte jeg at en blog var en god ide da det jo godt kan kaldes  en form for ”udvidet visitkort”.

Så husk! Erfaring og viden kan gå hen og give formuen til sidst 😉

Kristoffer Hjerrild
kontakt@kristoffer-hjerrild.dk

Jeg arbejder til dagligt med MagentoXperten.dk, hvor vi laver komplette Magento webshop løsninger. Derudover arbejder jeg med Winkwink.dk som er en af Danmarks førende sexshops med sexlegetøj og lingeri

4 Kommentarer
 • Jesper Kampmann Madsen
  Udgivet 23:03h, 24 september

  Man bliver ikke rigved at lede efter rigdommen.

  Man bliver rig ved en god idé som man brænder for, på egne vejne – og ikke på andres, her mener jeg naturligvis, at man ikke bare skal blive iværksætter for at blive millionær, men for at lave det man brænder for.

  Derfor finder jeg det naturligt ironisk, at se folk skrive “Hvordan bliver jeg rig”, “Kom med en god idé” osv.

  Mvh Jesper – http://globia.dk- Hvad vil du gøre for 100 kr?

 • Kristoffer Hjerrild
  Udgivet 00:18h, 25 september

  Hmm jeg er helt enig i at jeg synes det er lidt komisk når der kommer de sædvanlige sætninger “Hvordan bliver jeg rig”..

  Dog mener jeg godt at man aktivt kan kaste sig ud i ting og få skabt et netværk og viden som gør at man kan arbejde på at finde rigdom, for mange drømmer om rigdom men ved ikke hvordan de skal få den og her tror jeg også det er fint at prøve lidt af hvert før man kan svare på hvad man for alvor brænder for..

 • Batech
  Udgivet 16:27h, 25 september

  Det er ingen hemmelighed at rige mennesker tænker langsigtet :-)

  Desværre tænker mange unge mennesker kun kortsigtet.

 • Kristoffer Hjerrild
  Udgivet 19:28h, 25 september

  Ja godt sagt Batech :)

Skriv kommentar