Instagram
Nyeste indlæg
 

Det vigtigste er “at være sin egen herre”

voting

29 maj Det vigtigste er “at være sin egen herre”

Som en afslutning på min afstemning om “hvorfor du er iværksætter?” kan jeg konstatere at det vigtigste for jer iværksætterer er, at “i er jeres egen herre” da 38 ud af de 54 stemte på dette. Hvad er din holdning til afstemningen? Er der andet du priotere endnu højere end de 3 valgmuligheder? Skriv gerne en kommentar :)

 • Man er sin egen herre (70%, 38 Votes)
 • Muligheder for at tjene kassen!(15%, 8 Votes)
 • Du hader slavearbejde fra 8 – 16(15%, 8 Votes)

Samlet antal stemmer: 54

Se den nye afstemning i siden :)

Kristoffer Hjerrild
kontakt@kristoffer-hjerrild.dk

Jeg arbejder til dagligt med MagentoXperten.dk, hvor vi laver komplette Magento webshop løsninger. Derudover arbejder jeg med Winkwink.dk som er en af Danmarks førende sexshops med sexlegetøj og lingeri

8 Kommentarer
 • Mark Jensen
  Udgivet 17:12h, 29 maj

  Jeg tror jeg priotere en kombination af hvad du kan vælge.

  Jeg vil være min egen herre, jeg vil tjene kassen, og jeg hader at arbejde for andre :)

 • Jens Jakob Andersen
  Udgivet 18:45h, 29 maj

  Helt enig med Mark. For mig er det svært at vælge en af dem. Der er jo ufattelig mange grunde til at være iværksætter :)

 • morten
  Udgivet 00:11h, 30 maj

  Det er friheden, som jeg elsker… Pengene skal nok komme, hvis man er dygtig nok eller har det rette koncept. Og penge er og bliver bare ik en motivationsfaktor!
  Og hade at arbejde for andre… Hmmm man kan sku lære en masse ved, at have lidt forskellige jobs, da det både giver erhvervserfaring og nye vinkler på en masse ting. Så at afskrive den, er lidt forkert…

 • Kristoffer Hjerrild
  Udgivet 03:27h, 30 maj

  Ja jeg skriver også hvad i er “mest til” :) Jeg er også ret enige med jer i at der lidt en kombination af alle ting :)

  Jeg er dog lidt uenig med dig Morten. Jeg synes penge er en stor motivationsfaktor. Jeg synes fx at det giver et utrolig boost hver gang man ser at det man laver giver penge :) Derudover så synes jeg tanken om at være velhavende er særdeles tiltalende :)

  Er der andet som i synes der er vigtigt som iværksætter? Fx møder nye mennesker? bliver udfordret? osv…

 • Jan Kragh
  Udgivet 10:32h, 30 maj

  Det at man som iværksætter, har mulighed for at komme med et bidrag til vores samfund, vise andre at nye ting kan være super gode og sjove. Livet er at forbedre ting så en selv og andre, kan opnå en større glæde i den tid vi er her.

 • Det vigtigste er “at være sin egen herre” - Kristoffer Hjerrild
  Udgivet 01:16h, 01 juni

  […] Se hele debatten HER […]

 • Alexander Langhede Andersen
  Udgivet 13:36h, 02 juni

  I denne sag må jeg nok erklære mig enig med Morten. Jeg prioriterer klart friheden som det væsentligste. Ingen tvivl om at pengene også tiltaler, og vi vil vel alle sammen gerne være velhavende – det er klart. Men jeg synes ikke, at pengene er den vigtigste motivationsfaktor, og jeg har ikke valgt at være iværksætter, fordi der her er muligheden for at tjene kassen. Jeg har valgt det pga. friheden samt udfordringen ved at stå på egne ben. Pengene er så bare en ekstra sidegevinst :)

 • Handy-PC
  Udgivet 23:45h, 20 juni

  Det er nok en af mine højeste prioriteter og egentlig mit grundlag for at starte en lille virksomhed. Efter forringelser i mit ansættelsesforhold ved min tidligere arbejdsgiver så gad jeg ikke mere da jeg følte jeg var mere værd end hvad de bød mig.

  Nu er arbejde ikke en ting som er noget træls fyld i min kalender, men noget jeg gør når jeg har lyst og føler for det – det er utroligt hvor rart og givende det føles!

Skriv kommentar