Instagram
Nyeste indlæg
 

Arbejd mere effektivt med motion!

jonas

03 sep Arbejd mere effektivt med motion!

Jeg mener klart at man kan arbejde langt mere effektivt når man dyrker motion, og gerne inden man skal arbejde. Når man har dyrket motion slapper man mere af,  og så kan man bedre koncentrere sig om det man derefter laver, f.eks. arbejder. Dem af jer som dyrker rigtig meget motion, vil også have haft den følelse, at man bare skal ud og lave noget omgående! Det er pga. når man laver meget motion, bliver der frigivet et stof i hjernen, det hedder dopamin. Når hjernen så har frigivet det, kan man arbejde langt mere effektivt.

Altså: Når man har dyrket motion, får kroppen det den mangler, og man kan nu arbejde mere effektivt!

”Motion? Jeg orker jo ikke!”

Jeg tror vi alle har prøvet at have lysten til at lave noget sport, men motivationen simpelthen manglede! Sådan har jeg selv haft det, men der findes løsninger!

Eksempel:

Man er meget interesseret i cykling, og cykler selv ret meget, for at skabe motivation kunne man:

 • Billeder: Have billeder fremme (plakater, baggrunds billeder på computer etc.) så man daglig bliver ”konfronteret” med sporten.
 • Med det samme: Ligeså snart du tænker ”Skal jeg ud at løbe?” Så tag tøjet på med MED DET SAMME, så du ikke kan nå at overveje at lade være.
 • Ruter: Lav forskellige ruter, så det hele ikke bliver det samme, det giver varieret træning.
 • Mål: Sæt dig nogle mål, hvad træner jeg op til?

Anbefaler til iværksættere:

Jeg vil gerne anbefale dette og de gode råd til at lave motion inden arbejde, til alle jer iværksættere eller interesserede. Jeg har prøvet på egen krop hvordan det gjorde forskellen på den positive måde. Hele ugen hvor vi havde eksamener i 9. Klasse, der stod jeg op klokken 6 hver eneste morgen den uge, og løb 3-4 kilometer, derefter tog jeg et langt varmt bad, og slappede lidt af inden jeg tog til prøven. Faktisk blev matematik eksamen det bedste jeg nogensinde havde præsteret.

Jeg kan kun sige en ting: Prøv det!

Klar Sammenhæng:

Der er en klar sammenhæng mellem at kæmpe i sporten som når man kæmper med sin forretning.

I træning kæmper man for at nå sine mål. Det samme gør en iværksætter. Det er ikke altid nemt. Det kræver rigtig meget arbejde at nå sit eller sine mål, f.eks. at en fritidscykelrytter, vil køre et langt løb. Og en iværksætter vil have sin virksomhed til at fungere, og undgå så mange problemer som overhovedet muligt.  Sammenhængen er der hele vejen igennem, for det er ikke bare i opstartsfasen at motion og iværksætteri hænger sammen. Når man har nået sit mål f.eks. at man nu har trænet nok til det lange løb, og man f.eks. har fået sin virksomhed til at fungere, så man følelsen af at ”Jeg kunne sgu godt!” Og det giver kun én endnu mere motivation og selvtillid til at lave endnu mere, og det kan jo i det lange løb booste ens sport og forretning.

Viljestyrken er vigtig!

Det viser en hvis viljestyrke, det at man arbejder mod et mål, at man kan opnå det, og man absolut ikke stopper før det er nået. Derfor at det rigtig vigtigt at man er meget målrettet med sin træning og med sit arbejde, så man ved præcis hvad man arbejder for, og hen imod, så man ikke føler ens arbejde uendeligt, da det er meget demotiverende.

Jeg håber at du nu har fået en god viden om hvordan du kan gøre dit arbejde mere effektivt. God fornøjelse!

Venlig hilsen

Jonas Donbæk

Kristoffer Hjerrild
kontakt@kristoffer-hjerrild.dk

Jeg arbejder til dagligt med MagentoXperten.dk, hvor vi laver komplette Magento webshop løsninger. Derudover arbejder jeg med Winkwink.dk som er en af Danmarks førende sexshops med sexlegetøj og lingeri

5 Kommentarer
 • Simon Thomassen
  Udgivet 18:24h, 03 september

  Du fik mig faktisk lige ud på en 5km løbetur med dit lille indlæg – Godt arbejde :)

 • Jonas Donbæk
  Udgivet 12:53h, 05 september

  Hvor er det fedt, Simon!
  Tak fordi du vil høre på hvad jeg har at sige! :)

 • Jonas Donbæk
  Udgivet 12:53h, 05 september

  Hvor er det fedt, Simon!
  Tak fordi du vil høre på hvad jeg har at sige! :)

 • Kristoffer Hjerrild
  Udgivet 20:10h, 05 september

  Jeg har også taget løbetøjet med til århus. Der skal løbes! :)

 • Jens Dalsgaard
  Udgivet 10:43h, 20 september

  Ja Grækerne havde ret. Fin iværksættervinkel på motion. Det er nemlig svært at motionere, når man travlt med at holde forretningen på ret køl – ironisk nok er det her motion er vigtigst.

  “Et smukt sind i en smuk krop”

Skriv kommentar