Instagram
Nyeste indlæg
 

6 gode råd til en mere troværdig shop

kristofferhjerrild-206x3001

07 jun 6 gode råd til en mere troværdig shop

Du har netop fået en potentiel kunde på din shop…. Hvad sker der??? De smutter igen! Hvorfor mon? Tja.. der findes mange årsager til de besøgende smutter og i dag vil jeg fokusere lidt på hvordan man får skabt en shop som fremstår sikker og troværdig så de bliver på din shop :)

Hvordan får man kunden til at føle sig tryg på din shop? Jo der findes mange måder at skabe en side hvor kunden føler sig sikker på. Men hvilke? Jeg vil her komme med et par råd til hvordan du kan få flere ordre igennem ved en troværdig side.

Husk det fundamentale!

Før vi går i gang med alt det andet skal din side se ordenlig ud. Det er det første skridt! Designet skal være i orden, navigationen skal være til at finde ud af, Der skal ikke være mere end nødvendigt med tekst osv…

Du skal have oplysningerne i orden!

Hvem ejer shoppen? Hvor er den lokaliseret? Er der Cvr nummer? Telefon nummer? Osv….

Det er så vigtigt at du som webshopejere fremhæver disse informationer så kunden ved at du er en troværdig shop som man kan få kontakt til hvis der skulle være noget. De fleste webshops har disse informationer i “footeren” dvs. i bunden af siden hvor man kan se alle stamdataerne. Har du ikke allerede dette bør du nok gøre noget ved det snarest :)

Husk et billede :)

Det kan være rigtig godt med et par billeder af dig under fx “Om os”. Det er godt nok at kunden kan se hvem der sidder på den anden side af bordet. Derudover er det generelt vigtigt at have tilstrækkeligt med informationer under “om os”.

Overvej om du skal bruge Trustpilot, Emærket eller lignende

Rigtig mange bruger Trustpilot, Emærket osv. Det gode ved dette er at du får en 3. part til at vudere din side. I tilfældet med Trustpilot kan det være rigtig smart at have et par gode udtalelser omkring din webshop fra tidlgere kunder. Det er ofte langt vigtigere at andre kan anbefale dig fremfor at du anbefaler dig selv 😉

Sikker handel Siker handel Sikker handel Sikker handel

Jeg kan forstille mig at du som ejer af en professionel shop har sikker handel med betalingskort og fx Post Danmark til forsendelsen? I så fald skal du skilte med det! Du skal forsikre kunden om at den vare de bestiller bliver betalt sikkert og at de er sikret mod svindel. Derudover skal nævner ca. leveringstid og evt. andre relevante informationer.

Gå skridtet videre og lav en video!

Er du ambitiøs? Så lav en fed præsentationsvideo af dit firma. Det behøves ikke være noget helt vildt men hvis det blot er stilfuldt og simpelt kan det hente mange kunder.

Det var mine råd for nu. Har du et råd? så smid en kommentar :)


Tags:
,
Kristoffer Hjerrild
kontakt@kristoffer-hjerrild.dk

Jeg arbejder til dagligt med MagentoXperten.dk, hvor vi laver komplette Magento webshop løsninger. Derudover arbejder jeg med Winkwink.dk som er en af Danmarks førende sexshops med sexlegetøj og lingeri

4 Kommentarer
 • Frederik Grønholdt
  Udgivet 01:44h, 08 juni

  Tak for et godt indlæg. Jeg kan lige tilføje, at hvis din producent har et stærkt brand, så kan du let smide producentens logo ind et sted, som du så læner dig op af. Dette skaber også mere tryghed og troværdighed hos kunden.

  mvh. Frederik Grønholdt :-)

 • morten
  Udgivet 03:10h, 08 juni

  Basale ting, men det er altid godt med en simpel huskeliste :)

 • Kristoffer Hjerrild
  Udgivet 03:22h, 08 juni

  Tusind tak :) og som Frederik nævner kan det også være super smart at fremhæve et stærkt brand :)

 • 6 gode råd til en mere troværdig shop - Kristoffer Hjerrild
  Udgivet 15:29h, 11 juni

  […] SE RESTEN HER […]

Skriv kommentar