Instagram
Nyeste indlæg
 

5 gode WordPress plugins

Jan Elmar Sørensen

05 aug 5 gode WordPress plugins

Arbejder du med WordPress, som uden tvivl er det mest brugte bloggingsystem, har du sikkert hørt om plugins. Der findes rigtig mange forskellige WordPress plugins til at få flere funktioner på din side, f.eks. kontaktformular, forum og søgemaskineoptimering (SEO).

Her er en liste over 5 gode WordPress plugins,  som jeg er glad for, samt en kort beskrivelse og et link til downlaod. Installer dem og se om du kan bruge dem, hvis ikke kan du jo altid slette dem igen. 😀

1. Subscribe To Comments

Et brugervenligt plugin hvor dine brugere under hvert blogindlæg kan markere om de vil have en email, hvis der kommer en ny kommentar.

Hent Subscribe To Comments

2. HeadSpace2

Hver gang du skriver et indlæg, kan du med HeadSpace2 skrive dine egne side titler og beskrivelser til dine blogindlæg. Det er vigtigt, at du har forskellige side titler beskrivelser på dine sider.

Hent HeadSpace2

3. pageMash

Med pageMash kan du med simpel drag & drop hurtigt ændre rækkefølgen på dine sider i din WordPress menu.

Hent pageMash

4. WP FB Like

Giver dine brugere mulighed for at “synes godt om” dine blogindlæg. I indstillingerne kan du vælge farven, om det skal hedde “synes godt om” eller “anbefal” og andet.

Hent WP FB Like

5. Yoast Breadcrumbs

Brugervenligt plugin, som viser hvor på siden dine brugere er. F.eks “Du er her: Forside » Kategori » Indlæg 3”. I indstillingerne kan du ændre “Du er her:” til f.eks “Her er du:”, eller hvad du har lyst til.

Hent Yoast Breadcrumbs

Hvilke plugins bruger du?

Jan Elmar Sørensen

Kristoffer Hjerrild
kontakt@kristoffer-hjerrild.dk

Jeg arbejder til dagligt med MagentoXperten.dk, hvor vi laver komplette Magento webshop løsninger. Derudover arbejder jeg med Winkwink.dk som er en af Danmarks førende sexshops med sexlegetøj og lingeri

7 Kommentarer

Skriv kommentar